Sweden Songs Blogg

Sweden Songs blogg. Bakom kulisserna! Behind the scenes! Inte nödvändigtvis i strålkastarljuset!

Det finns tillfällen då man vill ta en bild ..

Publicerad 2014-12-04 09:51:00 i Låtskrivare,

Det finns tillfällen då man vill ta en bild ..

Ett sådant var mötet med Peter Svanström. Peter är låtskrivare och har samarbetat med Sweden Songs sedan starten. Han är en av de låtskrivare vi samarbetar med i andra länder. Peter finns på nära håll, i vårt grannland Finland och är finlands-svensk från Österbotten. Peter skrev, tillsammans med Tage Borgmästars låten Should I run, should I hide, som var med i den Finska uttagningen (Euroviisut) motsvarande vår Melodifestival, alltså den nationella uttagningen till Eurovsion Song Contest i Finland 2004.

Den framfördes av Sonja Bishop som sedan Peter, Tage, Stig Nygård och Roland Forsman skrev Touched by an angel för och släpptes för svensk radio. Peter är också artist och har släppt albumet P.S 2006 och senast singel Tiden som var. Ett nytt album lär vara på gång och Peter skriver just nu också i co-write med svenska låtskrivare. Det pratades mycket musik, svensk och finsk, men mest svenskt. Peter lyssnar nämligen mycket på och gillar svensk musik och svenska artister.

Peter var i Stockholm på besök, det var första mötet mellan låtskrivare och förlag trots långt samarbete och det var så klart ett tillfälle då vi ville ta en bild. Utan att ha tänkt på det, bara med iphones kameror så kunde vi inte ta en bild professionell nog till hemsidan, där det saknades bild. En förbipasserande kvinna kunde ta en bild, mer som en selfie för instagram. Då.. i foaljen där vårt möte hölls i hotell lobbyn sitter det en media fotograf som hör vårt samtal och erbjuder oss en bild .. det här är resultatet. Den i färg kunde vi så äntligen placera på vår hemsida. Den svartvita här.. tack till Peter Hagström, House of Humble Media

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sweden Songs bloggar här om musik. Sweden Songs är ett musikförlag och sysslar i första hand med låtar till artister. Sweden Songs startades av Keith Almgren, som är ett känt namn bakom kulisserna i musikbranschen. Här möter du artister, men framförallt Sweden Songs låtskrivare. Bakom kulisserna! Inte nödvändigtvis alltid i strålkastarljuset!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela