Sweden Songs Blogg

Sweden Songs blogg. Bakom kulisserna! Behind the scenes! Inte nödvändigtvis i strålkastarljuset!

Sabina Chantouria promotionturné Stranger Georgien ...

Publicerad 2017-07-06 22:37:00 i Allmänt, Artister, Låtskrivare,

Under maj månad gjorde Sabina Chantouria en promotionturné i Georgien. Det blev inte mindre än tre TV-framträdanden, två radiointervjuer samt en intervju i tidning. Sabina spelade också på festivalen Europé Day som lockar ca 20.000 besökare varje år. Så här säger Sabina själv om hur det gått. 

- Det var verkligen kul att komma tillbaka till Georgien efter nationella finalen inför Eurovision i januari. Den här gången var det speciellt fokus på min senaste singel Stranger och det var såklart roligt att det fanns ett sådant stort intresse för den. Det blev mycket uppmärksamhet i Georgisk media, vilket förstås var jättekul.

Här kan man lyssna på hur det lät när Sabina gjorde en livespelning och blev intervjuad i Radio GIPA (på engelska). Soundcloud
 
 

Två låtar uttagna till Makfest 2017 ...

Publicerad 2017-07-04 14:14:00 i Allmänt, Artister, Låtskrivare,

 
Två låtar är uttagna för förlag Sweden Songs till musikfestivalen Makfest 2017.

Emanuel Bagge medverkar som artist från Sverige med låten Then came you (skriven av HansOlov Furberg)  och Sonja Bishop medverkar för Finland med låten The land of my song (skriven av Staffan Stavert och Lars Johansson) (split förlag med BMG), i festivalen Makfest i Stip, F.Y.R Makedonien Oktober 2017.

Emanuel och Sonja deltar bland flera internationella tillsammans med inhemska artister i den Tv sända festivalen i höst, den 5-7 oktober 2017

 

 

Om

Min profilbild

Sweden Songs bloggar här om musik. Sweden Songs är ett musikförlag och sysslar i första hand med låtar till artister. Sweden Songs startades av Keith Almgren, som är ett känt namn bakom kulisserna i musikbranschen. Här möter du artister, men framförallt Sweden Songs låtskrivare. Bakom kulisserna! Inte nödvändigtvis alltid i strålkastarljuset!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela